Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Titre : | Analysis of lipid oxydation |
Auteurs : | A. Kamal-eldin ; J. Pokorny |
Type de document : | Livre |
Editeur : | Etats-Unis : AOCS Press, 2005 |
Format : | 580p |
Index. décimale : | 543.1 (chimie alimentaire) |
Descripteurs : |
HE Vinci Analyse ; Chimie alimentaire ; Lipides ; Oxydation |
Résumé : | Table des matières 1. Lipid Oxidation Products and Methods Used for Their Analysis 2. Volumetric Analysis of Oxidized Lipids 3. Ultraviolet-Visible Spectrophotometry in the Analysis of Lipid Oxidation 4. Analysis of Nonvolatile Lipid Oxidation Compounds by High-Performance Size-Exclusion Chromatography 5. Analysis of Lipid Oxidation Products by NMR Spectroscopy 6. Analysis of Lipid Oxidation by ESR Spectroscopy 7. Analysis of Lipid Oxidation by Differential Scanning Calorimetry 8. Chemiluminescence in Studying Lipid Oxidation 9. Accelerated Stability Tests 10. Kinetic Analysis of Lipid Oxidation Data 11. Analysis of Interaction Products of Oxidized Lipids with Amino Acids, Proteins, and Carbohydrates |
Disponible en ligne : | Non |
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
543.1 KAM | Livre | Woluwe | Espace livres | Prêt autorisé Disponible |