Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Titre : | Guidance for Professional Use of Social Media in Nutrition and Dietetics Practice (2022) |
Auteurs : | Sarah Klemm |
Type de document : | Article |
Dans : | Journal of the academy of nutrition and dietetics (Vol. 122, n° 2, February 2022) |
Article en page(s) : | p. 403-409 |
Note générale : | https://doi.org/10.1016/j.jand.2021.11.007 |
Langues: | Anglais |
Descripteurs : |
HE Vinci Communication ; Ethique ; Nutrition ; Réseaux sociaux (internet) |
Résumé : | Social media has revolutionized how individuals, including nutrition and dietetics practitioners, communicate and transmit information. Although not everyone uses or has access to social media, the influence of this medium has grown over the years. Benefits include rapid communication, growing ones practice, increased visibility, shared expertise, ability to connect at any time, reach larger audiences, create original content, self and client/patient education, and building of relationships. |
Disponible en ligne : | Oui |
En ligne : | https://login.ezproxy.vinci.be/login?url=https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212267221014696 |