Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Titre : | Nutrition reviews, Vol. 78, n° 8 Supplement 1. Proceedings of symposium on whole grains, dietary fiber, and public health - August 2020 |
Type de document : | Bulletin |
Paru le : | 01/08/2020 |
Dépouillements
Article
The aim of this article is to review the definitions and regulations for dietary fiber and whole grains worldwide and to discuss barriers to meeting recommended intake levels. Plant foods, such as whole grains, that are rich in dietary fiber are[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
Nutrition reviews. Vol. 78, n° 8 Supplement 1 (August 2020) | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
The aim of this work is to review the major mechanisms by which consumption of whole grain oats and barley, and β-glucans, reduces the risk of coronary heart disease, type 2 diabetes, and other noncommunicable chronic conditions. These effe[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
Nutrition reviews. Vol. 78, n° 8 Supplement 1 (August 2020) | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
Although the biological mechanisms surrounding the widely reported association between whole grain (WG) consumption and reduced risk of several diseases are not fully understood, there is growing evidence suggesting that inflammation may be an e[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
Nutrition reviews. Vol. 78, n° 8 Supplement 1 (August 2020) | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
This review of whole grain and dietary fiber recommendations and intake levels was presented at the symposium on whole grains, dietary fiber, and public health, convened in Beijing, China, on May 11, 2018. The review reflects on inconsistencies [...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
Nutrition reviews. Vol. 78, n° 8 Supplement 1 (August 2020) | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
Nutrition reviews. Vol. 78, n° 8 Supplement 1 (August 2020) | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |