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Titre : | Nutrition reviews, 71, n° 10. - 2013 |
Type de document : | Bulletin |
Paru le : | 07/11/2013 |
Dépouillements
Article
Anthony Fardet, Auteur ;
Yves Boirie, Auteur
|
In nutrition research, analyzing the relationship between a diet-related chronic disease and impaired metabolism is a common reductionist approach. Meta-analyses have enabled quantification of these relationships. There is, however, a need for m[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
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REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
P. Trumbo, Auteur ;
SI Barr, Auteur ;
S. P. Murphy, Auteur ;
A. Yates, Auteur
|
The dietary reference intakes (DRIs) are a set of reference intake levels for nutrients that can be used for planning diets and assessing nutrient inadequacies of individuals and groups. Since the publication of the DRI reports 19972004, the re[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
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REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
Andrew Scholey, Auteur ;
Lauren Owen, Auteur
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A systematic review was conducted to evaluate whether chocolate or its constituents were capable of influencing cognitive function and/or mood. Studies investigating potentially psychoactive fractions of chocolate were also included. Eight studi[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
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REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
Michael Flock, Auteur ;
W. Harris, Auteur ;
P. Kris-etherton, Auteur
|
The beneficial effects of consuming omega-3 polyunsaturated fatty acids (n-3 PUFAs), specifically eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA), on cardiovascular health have been studied extensively. To date, there is no dietary re[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
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REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
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REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |