Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
vol 108, n° 3 2008, | 108, n° 2 2008 | 108, n° 1 2008 | 107, n° 3 2007 | vol.107 n° 2 2007 | vol.107 n° 1 2007 | vol 108, n° 4 2008, |
Titre : | Journal of the american dietetic association, vol 108, n° 4. - 2008, |
Type de document : | Bulletin |
Paru le : | 01/01/2008 |
Dépouillements
Article
Little research has been conducted on health effects associated with consumption of flavored milk. The purposes of this study were to compare nutrient intakes and body measures among children and adolescents drinking flavored milk (with or witho[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
Celiac disease is becoming an increasingly recognized autoimmune enteropathy caused by a permanent intolerance to gluten. Once thought to be a rare disease of childhood characterized by diarrhea, celiac disease is actually a multisystemic disord[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
There are both public health and food industry initiatives aimed at increasing breakfast consumption among children, particularly the consumption of ready-to-eat cereals. The purpose of this study was to determine whether there were identifiable[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
Both the type and amount of carbohydrate found in foods influence postprandial glucose levels and can also affect overall glycemic control in individuals with diabetes. This review, based on the American Diabetes Association s Nutrition Recommen[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
Obesity is associated with an increased risk of developing insulin resistance and type 2 diabetes. Development of type 2 diabetes can be delayed or sometimes prevented from manifestation in individuals with obesity that are able to lose weight. [...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
In the 1990s, the American Dietetic Association (ADA) began developing nutrition practice guidelines for registered dietitians (RDs) and evaluating how their use affected clinical outcomes. Clinical trials and outcomes research report that diabe[...]
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Article
Disponibilité
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |
Exemplaires (1)
Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|
REV | Périodique papier | Woluwe | Espace revues | Consultation sur place uniquement Exclu du prêt |