Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Titre : | Update of the Healthy Eating Index: HEI-2015 (2018) |
Auteurs : | S.-M. Krebs-smith ; TusaRebecca Pannucci ; Amy F. Subar ; et al. |
Type de document : | Article |
Dans : | Journal of the academy of nutrition and dietetics (Vol. 118, n° 9, 2018) |
Article en page(s) : | 1591-1602 |
Langues: | Anglais |
Descripteurs : |
HE Vinci Alimentation équilibrée ; Comportement alimentaire ; Consommation alimentaire ; Qualité alimentaire ; Santé |
Résumé : | The Healthy Eating Index (HEI) is a measure for assessing whether a set of foods aligns with the Dietary Guidelines for Americans (DGA). An updated HEI is released to correspond to each new edition of the DGA, and this article introduces the latest version, which reflects the 2015-2020 DGA. The HEI-2015 components are the same as in the HEI-2010, except Saturated Fat and Added Sugars replace Empty Calories, with the result being 13 components. The 2015-2020 DGA include explicit recommendations to limit intakes of both Added Sugars and Saturated Fats to 7 out of 10. HEI-2015 component scores can be examined collectively using radar graphs to reveal a pattern of diet quality and summed to represent overall diet quality. |
Disponible en ligne : | Oui |
En ligne : | https://login.ezproxy.vinci.be/login?url=https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212267218308384 |