Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Détail de l'auteur
Auteur Elisabet Llaurado |
Documents disponibles écrits par cet auteur
trié(s) par (Pertinence décroissant(e), Titre croissant(e)) Affiner la recherche
Article
Berner-Andrée Sandoval-Ramírez ; Ursula Catalán ; Sara Fernández-Castillejo ; Anna Pedret ; Elisabet Llaurado ; Rosa Sola |Context: Anthocyanins are phenolic compounds found in berries. They exhibit promising health benefits in humans, but no accurate biomarkers of berry intake have been identified thus far. Objective: The aim of this systematic review is to prop[...]DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité Nutrition reviews. Vol. 78, n° 7 (July 2020) Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité REV Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
Context: The cardioprotective effects of the flavonoid hesperidin, which is present in citrus products, are controversial and unclear. This systematic review was conducted in accordance with the PRISMA 2015 guidelines. Objective: To evaluate th[...]DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité Nutrition reviews. Vol. 77, n° 12 (Décembre 2019) Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêtArticle
Berner-Andrée Sandoval-Ramírez ; Ursula Catalán ; Elisabet Llaurado ; Rosa-María Valls ; Patricia Salamanca ; Laura Rubió ; Silvia Yuste ; Rosa Sola |Anthocyanins (ACNs) are phenolic compounds present in foods and have undefined health benefits. The present umbrella review aimed to analyze the effects of ACNs on multiple aspects of human health (from systematic reviews and meta-analyses [SRMs[...]