Login
Communauté Vinci
Extérieur
Si votre nom d'utilisateur ne se termine pas par @vinci.be ou @student.vinci.be, utilisez le formulaire ci-dessous pour accéder à votre compte de lecteur.
Détail de l'auteur
Auteur Kevin Whelan |
Documents disponibles écrits par cet auteur
trié(s) par (Pertinence décroissant(e), Titre croissant(e)) Affiner la recherche
Article
Summary Background & aims People in hospital experience problems gaining access to food. We aimed to develop an experience-based measure of access to food. Methods The 27-item questionnaire has five domains: feeling hungry, physical barriers, or[...]DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité REV Périodique papier Woluwe Espace revues Prêt autorisé
DisponibleArticle
Food additive intakes have increased with the increase in ultra-processed food consumption. Food additive emulsifiers have received particular research attention in recent years due to preliminary evidence of adverse gastrointestinal and metab[...]Article
Background: Individuals with irritable bowel syndrome (IBS) may modify their diet, which may pose nutritional risk. Further, some dietary approaches, such as a diet low in fermentable oligosaccharides, disaccharides, monosaccharides, and polyol[...]Article
Catherine Graham, Auteur ; Anne Mullen, Auteur ; Kevin Whelan, Auteur |The two-way obesity model that considers only the interplay between humans and their environment has been revised to include the gastrointestinal microbiota. Notable perturbations in the bacterial communities in obese individuals have been uncov[...]DisponibilitéExemplaires (1)
Cote Support Localisation Section Disponibilité REV Périodique papier Woluwe Espace revues Consultation sur place uniquement
Exclu du prêt